Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortslutning


Huset darrade
när jag inte vågade
vad andra barnen vågade

Din vrede skar
min sköra kropp
förfrös späda skott
som väntade att gro

Och i vakuum växte
överlevnaden
som vågade allt

Men överlevnaden
visste inte känslor

En god mamma
lyssnar känslor

Kortslutning




Fri vers av älskadflicka
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-02 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älskadflicka