Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anteckningar

Tankarna virvlar
som i resonans
Dansar i vårnatten

Några av dem är ovillkorligt
bortanför min kontroll
Oroliga, otyglade

Jag gör en notering
(med smaragdgrönt bläck)
att sova ostört om natten




Fri vers (Fri form) av D. Backström
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-08 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D. Backström
D. Backström