Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan som sträcker sig ända in i drömmen...


Drömlandskap

Peter Pan tittade sig ensamt och förvånat omkring
John Blund irrades letande omkring
Du var inte omkring
Ensam satt jag på bänken
Hade ingen att lägga armarna omkring
i mitt drömlandskap
Men vetskapen av din glädje
gjorde ändå att jag kunde slappna av
och gick visslande iväg längs stigen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 674 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-20 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris