Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På den andra sidan finner du Intet.


Barmhärtighetsmordet

 

Jag har kidnappat dina framtidsvisioner,
tuktat dem till snöpta tamhundar,
med min fräsande, frätande svada.

 

Du har knäböjt som en nyfrälst åt min avsky;
hostat upp blodiga "Jag älskar dig"-böner,
med en röst som tillåtits skräna för länge.

 

När du ligger utslagen på det rödfläckiga lakanet,
höjer jag mitt knivblad till stämma,
och vrider upp tystnaden.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-12 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Right!
2017-03-12

    Sefarge VIP
Knivskarpt
Utan pardon
Men med
Obesvarade
Frågor från
Läsaren
Kvar att . ..
Beakta?

2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP