Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens fe

Nu vandrar hon över jorden igen
smeker med mjuka händer
över de vissna gräsen
och våra frusna sinnen

Det smälter och porlar
i våra inre strömmar
det susar och lever
i livets förväntan




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-14 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter förväntansfullt och innerligt varmt och skönt. Du väcker våra sinnen till liv med din behagliga text. BRAVO!
2017-04-13

  Ronny Berk
vårens förväntan för människan, smekande händer töar frusna sinnen
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP