Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom omöjliga orden

När dom inte
längre visste
om det kunde riktigt hålla
om dom verkligen kunde hålla
om varann
om dom kunde vara
en enda dag
mera tillsammans
hand i hand

Det var bara då
som orden faktiskt fanns
Som deras samtal höll

Det var bara då
som kroppens eget språk
verkligen grep tag
djupt i sinnet

Högg tag i hjärtat

Nådde längre in
i varandra
med centret av sig själva
in i centret av den andra

När dom inte längre visste
om det fanns en chans
att dom båda
skulle kunna stanna kvar
en enda minut

så lossnade orden




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-15 17:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint
2017-03-22

    ej medlem längre
islossning om våren
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman