Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

Kommer du ihåg
dina grå orosmoln
regnet som sköjde rent
luften blev lätt att andas
det ljusnade till dag
solstrimmorna smög in
genom mitt hjärta
och hoppet som levde ännu




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-16 11:16



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text där hoppet känns.
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP