Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mars

Den unga lönnen vajar svajar
över brunviolett kropp.
Brant och knagglig gnejsgranit
släpper fram harmlösa brisen
styr kulingen mot de savstinna björkarna.

Syns bäst i september
när höstfärgerna övertrumfar
slånbärsbuskarnas blåklasar.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-15 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist