Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den enkla är ibland det svåraste


Bara

Jag vill ju bara
hålla om dig
hålla om dina ord
hålla om dina tankar och själ

Men jag kan inte ens få grepp
på det ohållbara,
för det finns ju inte här.

Här finns bara jag
och min längtan




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-21 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris