Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla moln ger inte regn...

i avsaknad av ord
omslöts mitt inre av bilder
litte luddiga, suddiga
i ett flöde som förväntades att stiga
hamnade känslor under ebb och flod
gav plats för små, små tankar,
intet ont ord om dem,

A kom först och Ö kom sist
de bands samman 
gav mig mening

de gav mig tröst, jag fick napp
jag höjde min ribba för egen hand
under himmelskt klarhet
likt ett barn som hör på sagor
sökte jag efter den röda tråden

min plattform var liten men lämplig
så jag tog till mitt sista vapen...

pålitlig som aldrig förr
gav den mig min seger,
inte för stor i orden
men den kantar alltjämt min väg
och löste ord från bojor

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-18 18:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP