Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetism

Avslöja gärna
ondskans
hudkrypande
maskar på väg
in genom
samhällskroppens
porer

kopiera gärna
sanningssägarnas
svarta lögner

stirra gärna
glosögt
på problemet
i problemet
i problemet

sa åklagaren

men den som inte
kan stava till NU
ska inte tituleras
poet

den som inte
ser verkligheten
transparent
och målar trovärdig
skönhet bortom
problemet
i problemet
i problemet

ska inte
vädra sin
blytunga
fjäderpenna

jag är bara
en människa
genmälde
advokaten

som tillika råkade
vara målsägare




Fri vers av Petter Wingren
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-20 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren