Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar


Jag lyssnar
till droppandets lag
där dropparna väjer
för uttryck av sol
vandrar längs krokiga vägar
som leder till fallet
till samling
där spegelbilder darrar
för närvaron
av himlen

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-20 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén