Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


haiku - rockar sockorna

rockar sockorna
för dem som är olika
lyckligt unika




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-21 09:35



Bookmark and Share


  Syrran77
Så bra skrivet! Får jag länka till min FB-sida?
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP