Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

Minns du morgonen 
då våra själar möttes?

Jag trodde först att allt var dikt, 
fick nypa mig,
fick nypa dig  i armen ... 

Vi var där, 
vi  var verklighet. 

Vi var värme, 
vi  var famn. 

Vi skapade hoppets, 
glädjens poesi. 

Det var då, 
ett ögonblick i tiden,
den som har sin gång.  

Nu skriver jag saknad, 
vad skriver du? 






Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-21 10:33



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin, berörande dikt.
2017-03-23

  överlevaren VIP
Känslosam och berörande text!
2017-03-22

  Maiah VIP
Fint minne om en sorgesam inramning
2017-03-22

  ULJO
Kärlekspoesi med melankoliskt vingslag
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP