Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablick 2

Järnkrampor och vajrar
smidda spikar och buntband
vad mera håller mig kvar?
Till väders med mig
kasta mig utför en fors!
Ingalunda utvecklas en rörelse
bakom stängsel
passionernas tid är förbi.

Visserligen andas jag fortfarande
går på bio
äter ett wienerbröd
men det där hoppet från kyrktorn
kan jag sakna.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 157 gånger
Publicerad 2017-03-21 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist