Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oberoende språk


Det är ett oberoende språk
som är målat längre
än milstenar av hav
betraktat som ett fjärran
fjärran som bygger en tanke
känns som besegrat

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 236 gånger
Publicerad 2017-03-21 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén