Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och en variant

 

Oh, den
som ändå ur Mimers brunn fick dricka
kunde sig med fog om munnen slicka.
Oden
drack där för att bli vis,
med ena ögat dock som pris




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-23 10:31

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Gillar Din ord- och ljudglädje stort!! Prima variant :)
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson