Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktens horbock

 

Du krälar i stoftet

av din skrattretande manlighet.

Du är en kanoniserad hora,

ett ynkligt, frälst fnask.

 

Jag hånflabbar åt din oförmåga,

ditt tillkortakommande i maktens korridorer.

Du var, är och kommer att förbli

den som halkar på republikens bananskal.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-23 11:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Njutbar i sin
Gallgula sarkasm!
Tur att "vi" inte tagit
Emot 1mille €
I represtentations
bidrag så "vi" slipper
Halka på "maktens
Bananskal"
:)


2017-03-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är alltid glädjande läsa god poesi,med kritisk nerv av erektil svulst.
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP