Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feta, fula men framför allt lata, sömniga och totalt impotent-inkompetenta fritidspolitiker tillåts döma/fria folk till höger och vänster. Pinsamheten i detta är vulgärt stor.


Att mörda en nämndeman

 

 

Med fasthäftad tunga,

spräckta trumhinnor,

sönderelektrifierade nerver,

smak- och luktsinnena raderade,

och med utstuckna ögon

skall jag fria eller fälla.

 

 

 

Med hjärnan i skrevet,

samvetet i Pattaya,

och moralen i prostatan

så stönar jag fram domen:

"Knappast någon våldtäkt,

såg ni inte hennes pilska aura?"

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-23 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det sägs att den pilska auran vilar i betraktarens öga men jag vet inte.
2017-03-23

    Sefarge VIP
"Lagen är blind"
Jojo mensan.
Med inkonsekvent
Inkompetens så.
Lycka till!
"Bra puck stänkare"
I krysset!!


2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP