Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Ett löv faller stilla ner på marken.
En havsbris blåser långsamt in, ifrån Norra Kvarken.
Det är ännu tidig morgon.
Dimman ligger tät över skog och äng.
Ett löv ligger stilla på marken.




Fri vers av -Cornelia-
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-05-21 14:40



Bookmark and Share


  Tino
Bra beskrivning...
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

-Cornelia-
-Cornelia-