Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig stanna

Det är mitt i natten, spöktimman slår

Jag är ensam, kan inte sova
Tänker på dagen som var igår
och hör mig själv lova
att aldrig jag stanna i denna värld
Stiger upp för att börja min färd

Så år ut, år in
kommer och går
försvinner, vart?

Ingen annan än jag kan veta,
hur dom än kommer att leta.




Fri vers av -Cornelia-
Läst 508 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-26 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Cornelia-
-Cornelia-