Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stötta mig

Stötta mig
-för jag är svag
Håll om mig
-för jag behöver dig

Du lämnar mig
-igen
Du överger mig
-som förr

Varför?
Vad har jag gjort dig?

Du river hål i min själ
Och får mig känna skuld

Jag är värdelös för dig
-kommer alltid att vara

Jag behöver dig...


...mer än någonsin




Fri vers av -Cornelia-
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-23 20:00



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Bra! Gillar den... :-)
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

-Cornelia-
-Cornelia-