Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrande vinterdag

Snöns kristaller
pryder vägens kant
Glittrande snurra de runt i ljuset,
vina runt huset och bjuda till dans
leva i nuet

Furor står där på rad, i givakt
-buga sig för nordanvinden
Barn leka i backens kant
-rosig är de om kinden

Solen sjunker bakom träden
Genast mörknar världen
Skuggor växa, och ur varje vrå
Två små ögon titta på

när barnen sakta försvinna
Stjärnorna lysa och glimma





Fri vers av -Cornelia-
Läst 537 gånger
Publicerad 2007-01-19 14:46



Bookmark and Share


  Screaming Silence
Den var verkligen jättevacker, fast det käns lite konstigt att den bara rimmar från och till och inte hela dikten igenom...
2007-01-19

  Arte
Otroligt vackert !
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

-Cornelia-
-Cornelia-