Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödslängtan

Aldrig mer!

Flyr bort.
Bort mot klippan.

Friheten

Springer, andas, springer
Pulsen slår
Framme!

Satsar. Satsar allt

Satsar livet

Hoppar
Saknar ingen. Ingen saknar mig

Faller, nej flyger
Flyger för första och sista gången

Flyger mot friheten


Ljuset
Sträcker mig mot ljuset

Kommer närmare. Vill dit
Men kan inte. Når inte.Vågar inte

Minnena
Som vill, men inte vågar

Ljuset som inte når

-mörker-




Fri vers av -Cornelia-
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-05-21 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Cornelia-
-Cornelia-