Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Depression

Vi talade aldrig om depressionen
vi väntade bara ut den med tiden
och tiden väntade ut oss
så jag vet inte varför det förvånade
när det där samtalet en lördag kväll kom
det var som fruktan för det värsta hade försvunnit i kallpratet om bättre dagar.




Fri vers (Fri form) av nevergonnagiveyouup
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-26 08:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
smärta är ibland som en våt socka aldrig torr
2018-04-30

    ej medlem längre
kännbart svårt
2017-10-17

    ej medlem längre
mycket smärtsamt hudnära
2017-07-08

    ej medlem längre
ursäkta att jag inte kommenterat dig förrän nu. du har ju kommenterat mig. nu har jag möjlighet. denna dikten är bra.
2017-04-27

  Erik Gefvert
(...)och tiden väntade ut oss

berörde starkt.
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

nevergonnagiveyouup