Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag

Morgonen badade i strålande sol
som försvann lika fort som den kom.
Himlen blir vitgrå och alldeles tät
blåsten rullar nu in starkare minut för minut.
Den virvlar fram över snötäcke och hus
och skakar om trädkronorna som böjer sig.
Plötsligt hittar solen ett kryphål
och för en sekund badar rummet i ljus.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-03-26 11:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2017-04-02

  Blått Norrsken VIP
Bra liknelse av livets små glädjestunder som lyser upp mellan det gråa , tunga och täta.
2017-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vädret kan skifta snabbt...men det är underbart när ljuset kommer åter...fint skrivet...
2017-03-30

    Dan Myrbeck
fint skildrat
2017-03-27

  Eva Helene VIP
Så vacker och målande dikt!
2017-03-27

  Rise Little One
Vilken fin ordtavla från din penna...den påverkar alla sinnen ju :)
2017-03-27

  ULJO
En vacker söndagsmorgon du delar med dig av
2017-03-27

  Gunnel Eriksson VIP
Dramatiska väderleksförändringar.
Det händer mycket ovanligt i
naturen denna mars. Bra skildring.
2017-03-27

    ej medlem längre
Naturens krafter regerar. Målande och vackert tolkat av dig!
2017-03-26

  Anya VIP
Dramatisk text. Verkar som ni också har blåst idag...fast här har solen lyst.
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP