Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En forskare har konstaterat

 

Till mig det har sagts som så
att i vårt universum
ljus kan stoppas och slås på
av iskall gas av natrium.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-26 12:59

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Forskning är alltid intressant. Dess fasta övertyganden är stadda i ständiga rörelse'r. Tyvärr utförs den av människor och även om slutsatsen ofta låter nog så övertygande för stunden så är människan i sig mest som en prognos, kvalificerad gissning. Att skriva om den sker följaktligen mera osäkert över tid. Men tid är ju även den en faktor att leka med.
2017-04-12

    ej medlem längre
Vi har tydligen läst samma forskningsrapport. "Inget verkar omöjligt för människan"
2017-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Forskare hävdar också att någonting kan uppstå ur ingenting, vilket är fullständigt ovetenskapligt.
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson