Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom parentes ...

 

 

genom dimman av tankar

döljer vi det sanna uttalandet

drunkna i heta kyssar

och en tät slingrande bön som befriat

från varsina utlämnande öar

dyker vi ned för djupa omfamningar

så vi kan trösta oss 

på nätterna

saknad förökar sig skyndsamt i mörkret 

undrar om sängkammaren kan tala

det enda vi får behållas

är varandras kärna ...








 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 595 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-27 15:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra min vän!
2017-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
I mörkret känns allt mycket starkare...vackert skrivet, men också berörande...
2017-03-30

  Nils-Robert
Vacker kärleksdikt som förstärks av rubriken.
2017-03-29

    ADI Nehlin
Vackert!
2017-03-28

  Blomma-Stjärna VIP
berörande - trots tröstande heta kyssar
förökar sig den saknad som utlämnas....
2017-03-28

  Quasimodo
Här är ett gömsle för saknad och tröst i omfamningar där det sanna får drunkna för tröstens skull.
2017-03-27

    ej medlem längre
Guldpoesi!
2017-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som väcker tankar

"så vi kan trösta oss på nätterna"
2017-03-27

    Dan Myrbeck
I så fall har nog sängkammaren
mycket att berätta...!
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One