Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista våren

Den sista våren
lyste starkare
lindrade smärtan
tiden räknades
varje dag togs emot
som en gåva
ett uppskov
livet märktes
det fanns ro i väntan




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-30 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP