Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jim morrison


Den varma framgången under stjärnorna

Känner du till den varma framgången under stjärnorna ?
Känner du till att vi existerar ?
har du glömt nycklarna till kungariket ?
har du blivit född ännu och är du vid liv ?




Övriga genrer (Översättning) av Marcus B
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-27 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B