Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har till slut kommit fram till Japan för att vara med på min sons födsel.


Den röda prickens register

144 dagar i väntan på ett visum.

144 timmar i karantänen som inte kan vänta.

Vänta nu, blankett 144 måste fyllas i.

Isolerad på knappa 14.4 kvadrat,

med högtalarens tillkännagivna måltid. 

Med andra ord, välspenderad tid,

under dagjämningarna och solståndets procession,

i den röda prickens rike.

 




Prosa av Marcus B
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-26 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B