Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår kom den första varma vårdagen, så vår lilla familj gav oss iväg på utflykt. 575-575-77


Med Enso i parken

Du är så liten
men nu redan större än
när du var som minst
 
Intill Suwasjön
Faller i slottsträdgården
körsbärens blomblad

Nästa gång du ser det ske
Har dit joller blivit tal




Bunden vers (Tanka) av Marcus B
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-04-14 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B