Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har flyttat tillbaka till en bondgård efter tre år som personlig assistent i storstaden. Nu hoppas jag bli kvar längre än någonsin.


Bondgården i Asturien

Last red orange clouds
over the turning sky's blue
here comes those first stars

Drifting in zazen
now the awesome mountains
Shaded in ink wash




Bunden vers (Haiku) av Marcus B
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-31 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B