Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fem timmar efter karantänens ände, satt jag där, när du behagade anlända. Din mamma var så tacksam för allt. Arigatou.


En Gayatri till Enso

Ser dig när du slutar skrika.
Pappa ser det du vill, kan bli.
Pappa hör det du kommer va.

Pappa egentligen nyfiken.
Vet än inte så mycket alls.
Försöker ju fortfarande.

 




Bunden vers (Annat versmått) av Marcus B
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-27 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B