Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett slags reaktion på Sam Carlquists förnämliga bakåtblickande nyligen på Facebook. Här ett minne från mig. 1940-tal


Skräddar Kjellman

Skräddar Kjellman tog sitt järn
pressa mina kläder:
”Bort med alla fula knän
skrynklorna som är där!”
När jag stog framför en tjej
”Vill du ta en sväng med mej,
vi…vi.. går varthelst du vill?”
hade Kjellman snyggat till
blyga mej som bakom eken
vågade ta plats i leken.
Käre Kjellman! Tack för allt,
tack för press och livets salt!




Bunden vers (Annat versmått) av Göran Strömqvist
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-28 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist