Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En libertins själ!


Ruskiga snuskiga sexfantasier.

Snuskiga ruskiga sexfantasier,
Giver mig kvinnor och prästfobier,
Jag börjar dygden, Guds sjätte bud hata,
Och väjer för vällusten, detta bud rata,
I mjuka sängar, vill jag kvinns knulla,
Både erfarna och oskuldsfulla,
Med åtrå och hetta tills att det spruta,
Ty ej på min njutning jag inte prutar!

När jag går på posten, eller på banken,
Och snabbköpskassörskor snuskig gör tanken,
Och ute på krogen, där servitrisen,
Väcker inom mig, den lystne mansgrisen,
I mjuka sängar, vill jag kvinns knulla,
Både erfarna och oskuldsfulla,
Mörka som blonda, korta som långa,
Ja mina lustar. De äro många!

När jag åker bussen, in till kontoret,
Jag spanar in godingar, sp, vill, jag tror det,
Och på arbetsplatsen, sen under dagen,
Så skådar jag benen, midjan och behagen,
I mjuka sängar, vill jag kvinns knulla,
Både erfarna och oskuldsfulla,
Både prästdöttrar, och friherrinnor,
Och mannekänger och flygvärdinnor!

Jag är en kåtbock, vill jag ej förneka,
Erogena zonerna, ömt vill jag smeka,
Het läppar kyssa, och slicka mutta,
Och runt som kaninen, bland nymferna skutta,
I mjuka sängar, vill jag kvinns knulla,
Både erfarna och oskuldsfulla,
Både om hösten, vintern och våren,
Och sommartid ljuvlig, in mellan låren!

Leenden heta, trånsjuka blickar,
Får oss kåtbockar, styva i pickar,
Djupt decolltage, och snäva kjolar,
Det minskar risken, att damen man spolar,
I mjuka sängar, vill jag kvinns knulla,
Både erfarna och oskuldsfulla,
Utan välsignelse, av våran HERRE,
Utan ringmärkning, jag syndar än värre!

Om sommarn på stranden, och i stadsparken,
Jag ligger med kikarn i hand ner på marken,
Och skådar i den nymferna granna,
Ber de som passerar, at hos mig stanna,
I mjuka sängar, vill jag kvinns knulla,
Både erfarna och oskuldsfulla,
Varför ska detta som synd anses vara,
Det som är livets mest underbara?






Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 157 gånger
Publicerad 2017-03-29 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz