Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En erotisk text till en gammal klassisk visa.


En liten vit kanin!

Jag har kallats kåtbock, även svin,
Och jag åtrår var kvinna som är fin,
Och bjuder hon på mus, ger ljuvligt kärleksrus,
Blir jag genast positiv,
Jag for in i går till Malmö stad,
Spana in där då en flicka glad,
I hennes sovrum gick vi in, och hon fick då slanten sin,
Och jag blev som en liten vit kanin!

Jag har botats från varbölder och lus,
Och från flytningar som, ges av mus,
Som jag ofta får,
När jag njuter mellan lår,
Och det är så djävligt skönt,
Jag har gått på mången fin bordell,
Både middag, morgon, natt och kväll,
Och fått stilla åtrån min,
Jag mitt liderliga svin,
Som en liten näpen vit kanin!

Till Helvetet ställs till slut min färd,
När jag färdats genom syndens värld,
Där ska SATAN mäktig stå,
Och sin svans i golvet slå,
Och välkomna mig så glad,
Sedan leds jag i infernot in,
Och där träffar jag var kvinna min,
Och med eldens glöd så fin,
Ska vi älska där som svin,
Som en SATANS liten vit kanin!

Alla djävlar ska bli vår publik,
Applådera glatt vår erotik,
Som vi visar där med trå,
Då vi vilda pippar på,
SATAN själv blir då så glad,
Men i himlen där hos Sankte Per,
Sådant inte alls tillåtet är,
För moralen blott ruin,
Som blott passar väl för svin,
Och en syndig liten vit kanin!

Leve synden, leve köttslig trå,
Leve SATAN, som den hyllar så,
Medan kärleken hos GUD,
Föreskriver vitklädd brud,
Medans jag är klädd i svart,
Och jag älskar fritt till mitt behag,
Kvittar tidpunkt, natt som ljusan dag,
Och om känslan blott är fin,
Om hon har en trånsjuk min,
Mår jag som en liten vit kanin,

Herre SATAN, Jesus, HERRE GUD,
Accepterar nå´n av er min brud,
Som jag älskar utan ring,
Gör det nå´n av er nå´nting,
Blott då SATAN svarar nej,
Och jag lovar honom då min själ,
GUD och Jesus bävar då ack väl,
Deras frälsning är ej min,
SATAN får belåtet flin,
Åt en liten trånsjuk vit kanin!




































Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-29 18:15



Bookmark and Share


    frun
Trånsjuka vita kaniner kan välja mellan
fyra alternativ:
- När lammen tystnar för Dr. Lecter;
- kaninjakt i skogen, men först åka taxi, alltså före kaningrytan;
- trollas bort i en hatt och läggas i en kista för åskådare;
- gå med i Jehovas vittnen.
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz