Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag är inte förtjust i killar/grabbar/slan som beter sig som neandertalare. Och dagens rättssystem är ett skämt... och inte ett roligt sådant.


[o]Rättssystemet

 

Jag skall klippa av dig ditt långa hår

sedan skall jag pissa på din feta kropp,

efter det skall jag länsa din rosa spargris,

sedan sno åt mig smycken, kontanter och kreditkort;

och du kommer inte att anmäla mig,

för skulle att komma att gå Så. Jävla. Fri.




Fri vers av Judas Ekholm VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-29 20:21



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Så är det. Skarp genomlysning. Snyggt formulerat. Som ett slag i magen!
2017-03-30

    ej medlem längre
Ja, verkligen, rättssystemet är ett dåligt skämt!

2017-03-29

    ej medlem längre
Tyvärr ligger det mycket i dina ord.
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP