Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slå er fria från misshandlande partners. Det är svårt, jag vet, men acceptera aldrig FÖRSTA slaget.


Kärlek & Uppror

 

 

Jag bär ditt minne i en sliten systemkasse

en kasse som skramlar om framtida slagsmål.

Du var spriten, jag det man blandade ut den med;

alltid nummer två - ingen styrka, bara sötsliskig läsk.

 

 

Men nu är det jag som har pavan med Laphroaig

det är jag som bestämmer över hur/om den skall blandas.

Du sitter nedsjunken i soffan, med en ispåse på din fläskläpp

och drömmer om dagar då jag fogade mig.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-30 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord skär rätt in i märgen att läsa!
Skickligt att använda orden så det känns i alla sinnen att läsa.
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP