Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven utifrån den religiösa vidskepels som utgjorde grunden för häxprocesserna.


Den förtappade Eva

Den förtappade Eva

Jag är den förtappade Eva
Som livgivande i svart vill jag leva
Som ormens beundrarinna
Som lockande fallen kvinna
Då det också ofta händer
Att männens lustar jag tänder
Och ägnar mig åt fallosdyrkan
Men vänder min rygg helst åt kyrkan
Och älskar att männens lustar vinna
Som fal, syndig och het älskarinna
I svart ska jag klä mig i diminutiv skrud
I svart ska jag med själve SATAN stå brud
Må då och helgonens huvuden rulla
Bara jag får med Fan själv får knulla
Och häda med svavelspråk dagligt min GUD
Blott jag vid Helvetets port får stå brud,
Och äkta vid trolldom själve den lede
Den första orgasmen jag får av GUDS vrede
Och sedan av SATANS såriga kuk
Snart är jag själv både smittad och sjuk
Och nerlusad uti ett drypande sköte
Och FAN då så höärligt var vårt kärleksmöte
Nu varet mitt flödar och flatlössen kryllar
Och såren är många och SATAN jag hyllar
Tack för din trolldom, det ljuva Blåkulla
Dit sm jag flög på min kvast för att knulla
Och dyrka DEN LEDE och giva mitt kött
Då åt hans lustar de bästa jag mött
Ty så fort SATAN till sig mig kallar
Jag kommer genast, finns ej bättre ballar
Än den tolv tum långa som DJÄVULEN har
Jag har ej knullat med maken till karl!





Fri vers (Fri form) av Pehr Werz
Läst 214 gånger
Publicerad 2017-03-30 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz