Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar...


?- tankar

Om man lär känna och älskar någon som man inte delar åsikt med i ett ämne som alltid får det att gå kalla kårar längst bådas ryggar och en obehaglig känsla att sprida sig från magen ut i kroppen som en epidemi, vad gör man då? Man kanske är olika, och klarar av sina olika åsikter i många ämnen förutom detta enda? Ska man för alltid undvika det? Går det att för alltid undvika det? Eller kommer det alltid att ligga där under ytan, som en spricka i det annars perfekta förhållandet? Om det handlar om blod, om renheten i blodet, om vilka man umgås med och om folks rättigheter? Om nått som inte direkt berör en men som ändå alltid finns där, Vad fan gör man åt det? Kan man låta det vara eller kommer sprickan bli större tills allt går sönder?




Övriga genrer av Amalia Santesson
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-05-21 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson