Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysslyckad glömska

Mina fötter går av sig själv
Vårpromenad utan mål
Tittar upp mot ditt fönster
Och ser att nallen
Jag vann åt dig på tivoli
Sitter kvar i fönstret
Jag har nog inte glömt dig
Riktigt ännu




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-03-29 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson