Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nio månader - domen

 

Du bär ditt straff som ett kors,

den nu nio månader runda magen.

Du går som en gycklare på stan,

alla skrattar åt dig och din tunna.

Men snart är du smal igen,

och världen en farsot rikare.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-31 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP