Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjen och lusten av att hitta det som finns


Finns

Det finns en tanke
som fyller själen

Det finns en själ
som bygger en tanke

Det som finns
finns inte ännu

Blotta tanken
får kroppen att skälva

Kroppen skriker
ljudlöst...

Längtar...




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-21 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris