Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att fan blir religiös då han blir gammal. Men det är väl bara de som tror på en Gud i himlen som även kan tro på en kille på ett betydligt varmare ställe? Första april är det okay att luras. Du har väl stålsatt dig?


Spår av defaitism?





Om nu de som tror tillräckligt
får sin belöning i himlen.

Är det då bäst att inte tro medan en lever
och sätta sitt hopp till det möjliga, till kanske?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-31 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP