Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presentation

Med din gångart berättar du vem du är
vad du längtar efter vad du kan och vill
du går där självklar utan att bjuda till
utan minsta ansträngning eller besvär

i stegets svikt du visar att du är här
att din rörelse är klarsynens pupill
att du både är långt borta och intill
att du tyngdlös alla jordens tyngder bär

jag såg dig där i mängden en gudinna
en befriad kropp i människogestalt
jag såg ditt steg och tillät dig försvinna

där i vårens glipa mellan varmt och kallt
ett vatten rinner genom varje kvinna
en svikt i steget som övervinner allt




Bunden vers (Sonett) av Petter Wingren
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-01 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren