Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklighetens stank

 

Månskäran fläckar sönder det täta mörkret,

det mörker som får det fula att gömma sig,

det fula som maktMÄNniskor förklarat vidrigt,

det vidriga som en gång i en bortglömd tid

var vackert: Hjärtslag, empati, ärlighet.

 

Dessa tre invektiv får den kluvna tungan

att sväljas av de styrande ormarna.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-01 10:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ordsvänglig
Skaldekonst
Med sälta!

2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP