Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adam och Ewert? Amelia och Eva? Vem fan vet? Vem fan bryr sig? Men att använda religiösa teman i texterna ger dem mer tyngd... och alltid retar man väl upp någon skitnödig fundamentalist.


I begynnelsen var punken...

 

Som mareldens milda fluorescens

omfamnar vi varandra under äpplet,

och startar världens först revolution.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-01 12:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Punk är energi och den energin finns också i dina ord.
2017-04-01

  Öknens Ros VIP
Du skall icke palla äpplen i andras trädgård! ;)
2017-04-01

  Maria Marängsviss VIP
Klockrent på 3.
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP