Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplevelse


Olugnet

Olugnet rullar som en sten
i mig
Väcker mig klockan två eller tre
Vältrar sig runt
i själens alla vrår
och mal gamla tankar
Runt runt
som julens senapskula
i sin skål




Fri vers av Mona M
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-01 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M