Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevledes


kära Edith.

koleran härjar i morgonstunden. svalorna flyger lågt och fladdermössen sover. utsträckt mellan ö och strand karvar Andersen sagor i en stubbe.

och jag. har skickat ett telegram. en egensinnig begäran. långt bortom ansikte och långtråkiga upprepningar.

en ombörjan. och ett fallande blomblads viskning.

 




Övriga genrer av AgnesP
Läst 347 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-02 11:28



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart språk och känsla!
2017-04-27

  Stanley Rydell
"och ett fallande blomblad viskning" - kan inte sägas starkare, så stilla att man lyssnar!
Små bokstävers målarmästare!
2017-04-16

  Stefan Albrektsson
Ahh, underbar stilla ton i den här och ett bildspråk klart som en välputsad spegel! Måtte telegramremsans raka vädjan om ombörjan och det fallande blombladets viskning gå igenom...
2017-04-03

  kerstin skriver VIP
som ett vingslag ur en annan tid. <3
2017-04-02

  lodjuret/seglare VIP
Att läsa någon som du, det är förstås en resa. Som att resa på sig, gå några varv i cellen som är hela ens värld. Undran som slår en ibland. Vilket är att föredra, solitär eller gemen-skap? Läsa en eller flera, mjuka golv eller hård lera? Din text får tre spadar i trädgården och en dikets tussilago.
2017-04-02

  tildam
en ombörjan. så himla himla fint. AgnesP är bäst. ingen protest.
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP